5. sep, 2022

September

Tiden flyr! det Skjer mye gøy om dagen. Super hyggelig med alle prestasjoner GullGolden hundene har. Sjekk ut FB profilen, hvor vi oppdaterer endel oftere en her. 

Vi arrangerte jaktkurs i August på alle nivå. Asbjørn kom fra Bergen og var hos oss i nesten en hel uke. Veldig gøy å se hvor flinke hundene var, og hvor utrolig dyktig instruktør Asbjørn er. Vi krysser fingre for at vi får til et nytt kurs med Asbjørn i 2023.

Siste helgen i August dro vi til Danmark for å delta på etterårsprøvene for Golden. Jess fikk ikke bestått i klassen sin, da dummiene på hele tre poster havnet på bakken. I Danmark gir dette 0. Drøm fikk bestått i vinnerklasse. Med på tur var Tine og Rav. Veldig hyggelig med reisefølge. 

Første helgen i September går Norsk retrievermesterskap. Et arrangement for unghunder under 24 måneder, og for elitehunder. Jeg hadde bare meldt på Jess denne helgen. Litt usikker på form, ettersom hun spyttet dummier sist helg i Danmark, og vi hadde en helt elendig trening sist uke. 
Men, lille Jess leverte en super grunnomgang, som plasserte oss på delt 6.plass av 89 påmeldte hunder. Hun gikk semifinale, dessverre mistet vi en dummy i bakken, og det koster mange poeng! Totalt endte vi på en 8. plass. Beste Golden unghund! Et supert arrangement, all ære til avd. Østfold. Dette er dere skikkelig gode på. 

Denne uken starter kenneltreningene. Tirsdager kl 18.00 Gleder meg til å treffe dere❤️