7. jul, 2022

Juli

Vi har hatt en forrykende uke. Mandag 27/6 startet Jess sin første jaktprøve. Hun gikk så og si feilfritt og ble belønnet med en 1.premie. 


Golden festivalen 2022.
Vi hadde mange påmeldte, men grunnet sykdom ble fire hunder trukket. Vi reiste opp til Skarnes fredag og traff Charlotte og GG Glød "Sika" fra Danmark, Veronika og GG Goldmarie "Mari" fra Tyskland, Jeanett og GG Happy samt Hege og GG Fiona "Fanta" og GG Karma. Alle ble klippet eller stusset på Fredagen, for Lørdag var det utstilling. Best av GG, ble Mari med "Very Good" Resten fikk "Good" 

Søndag var det Working Test, og Jess gikk nok en gang super bra. Hun vant begynnerklassen, og ble også Dual Beste Unghund! 

Mari vant Åpenklasse med et poeng mer en bror Sika på 2.plass! Det holdt til Best in Show Dual🥰

Hege med Fanta gjorde det supert men fikk dessverre en null på post fire. Det holdt allikevel til en super femteplass. Jeanett og Happy fikk bra med poeng på de tre første postene, men røk på to nuller på post fire og fem dessverre. 

Vi har gentestet Happy, og idag kom de siste prøvesvarene. Happy er fri for Pra 1 Pra 2, Pracd, NCL, MD og Ichytiose❤️

Aqua er filmstjerne i sommer. Hun er med, sammen med sin far Camo, i en reklame for Vitaepro. Et tiendels sekund helt tilslutt🤣 https://youtu.be/7x72Ve_0c_A

Bildet: GullGoldens GoldMarie. Foto: Ane Marthe