9. mar, 2022

Mars

Tiden går fort når man er litt travel. 3/3 kom Fantas valper. Hele ti stykker. Minstemann døde et pardager etter fødsel, så i valpeklassen nå har vi tre tisper og seks hannhunder. Alle vokser godt og ser trivelige ut.

Jeg ser etter et fôrvert hjem til den ene tispa.
Vilkår ligger på denne siden. Fôrvert. Det er et krav til at denne hunden skal meritteres i en sport, evnt. Redning. 

Drøm kuttet seg i beinet under trening. Takk til Dyrlege PAB AS som tok i mot oss og sydde Drøm utenfor arbeidstid. Det ser veldig bra ut. Nå er han helt haltfri, og vi tok stingene i dag.

Jess har fått sin første løpetid. Hodet er fullt av hormoner, og det er ikke så enkelt for henne å konsentrere seg. 

Raseråd Golden arrangerer Online Working Test. Vi har hele 20 hunder fra GullGolden på startlista! Gøy. Dette er en helt uoffisiell konkuranse, og målet med deltagelse er å få trent litt.
Bedømmingen blir ikke rettferdig, det er jo stor forskjell på terreng, og det blir dømt litt utenfor reglementet. Uansett, et supert tiltak!

Fordi vi har så mange påmeldte fra GG, fikk vi et gavekort fra Raserådet. Gratis påmelding på Golden festivalen. Både utstilling og Working test. Tildeles en av hundene i Maiden gruppa. (Vi trekker)Denne WT er forøvrig offisiell, så hunden vi trekker ut, må ha bestått kvalifiseringsprøven før arrangementet. Første helg i Juli.
De beste hundene i hver klasse får en premie fra oss😊