3. des, 2021

Desember

November gikk lynraskt! Jeg har fått ny hobby, sopp plukking, og det var tid for traktkantareller. Endelig! Det ble helt grei fangst. Hundene syntes også denne nye hobbyen til mor er gøy. Ut på tur til forskjellig spennende steder. 
Jess vokser seg til, en nydelig liten frøken som klarer å innynde seg hos de aller fleste. Hun er enkel å trene og enkel å ha i hus.
Ane Marthe har jo Kopper, han er fjorten dager yngre, og disse to har det mye gøy.

Drøm har vært på jaktkurs og praktisk jakt i Skåne. Utrolig morro å se hva det ligger av egenskaper i den hunden. Han gjør meg skikkelig stolt nesten alltid. 

Iben er ferdig på røntgen. Hofter A, men dessverre alvorlig albuedysplasi. Det betyr at hun er ute av mitt avlsprogram, Dessverre. Utrolig leit for familien som har henne. Vi får se om det er mulig å opperere henne og holde henne smertefri.

En ulykke kommer skjeldent alene. Jeg har mistet Goldie. I Oktober. Det er et enormt tap for meg. Hun var helt unik. Kjennes ut som jeg mangler en vegg i huset. Syntes fremdeles det er vanskelig å snakke om.

Nå går vi inn i vintertrening. Det betyr litt enkel jaktlydighet, som sitt og bli, innkalling, fotgående og avleveringer. Jess er åtte måneder snart, og vi sikter oss inn på kvalifiseringsprøve over nyttår.

Vi venter løpetid på Fanta. Avtale er gjort med hannhund, og jeg gleder meg til en spennende kombinasjon.