31. des, 2018

NYTT ÅR

Og nye muligheter. Vi har som vanlig noen tanker og ideer på hva det nye året skal innebære. Men først et lite tilbakeblikk på året som snart er over.

Vi har hatt tre valpekull. Jeg har hatt kull på Goldie og Lexie, Janicke på Gullet.
Alle har kommet til nye fine hjem. Det er vi selvfølgelig veldig glad for.

Det har blitt litt få starter i år, men noe har vi fått til.
Vi har også hver vår nye unghund. Jeg har Drøm fra Goldies kull i Februar. Janicke har Labradoren Ekko. Begge er så langt lovende. De har vært på valpeshow og fått hederspris, og har bestått kvalifiseringsprøve for jakt.
De tre voksne tispene våre har jo alle hatt kull i år, derfor uteblir også de helt store resultatene.

Vi har mistet Copy. Han er fremdeles dypt savnet. Vondt var det også da Alfa fra vårt første kull fikk lungebetennelse i høst og døde av komplikasjonene.

Vi har hatt kenneltreff og hatt noen treninger. Vi setter stor pris på å treffe dere som bor så nær at det er mulig å ta en tur.
Valpene våre er spredd fra Kristiansand i sør til Hammerfest i nord.

Planer for 2019 er lagt. Unghundene våre skal få gå noen workingtester, kanskje starte B prøve. Vi har en plan om bronsje merket og start i rally kl 1.
Vi har en tanke om noen fler starter i både rally lp og jakt med våre voksne hunder. 

Valpeplaner har vi også. Alma fra vårt første kull skal parres på neste løpetid. Det blir spennende. Alma skal på utstilling i Februar, og kan hende vi får lurt med oss Ingalill på et rally stevne eller to:)

på dagens bilde, Drøm. Foto Ane Marthe

Da gjenstår det bare å ønske dere alle et riktig GODT NYTT ÅR