20. jul, 2018

Juli

Valpeplaner. Lexie har fått løpetid, og neste uke skal hun treffe  Game. Joe’s Golden Game. Fire år gammel hannhund, han er godkjent som reddningshund i tre grener. Glad i å jobbe, miljø sterk og elsker alt og alle. Han er fri for HD/AD, gentestet fri for PRA 1&2 og Ichytiose. 

En annen som også har fått løpetid er Goldie. Det passet svært dårlig! Goldie skulle reist til Sverige og startet Nordisk for Golden neste helg. Kjedelig for meg og kjedelig for laget! Laget, som besto av Christina og Lykke, Trude og Alfred, meg og Goldie, hadde en veldig bra trening sammen oppe hos Trond og Aase, sponset av «Kurs med Trond» Her fikk vi supre tilbakemeldinger og tips. Tusen takk!

Goldie skulle også startet B prøve samme helg i Sverige. Den går også ut, sammen med muligheten til å kvalifisere seg til Mesterskapshelgen i September. Jaja. Det er bare å fortEtte å trene og satse på prøvene utover høsten.

Drøm har hatt besøk av kullsøster Dellie i to uker. Det har vært lek og morro fra morgen til kveld. Ellers trener han litt hver dag. Kun noen minutter. Så langt er jeg kjempefornøyd med valpen😊