14. aug, 2017

Nordisk Mesterskap Golden 2017

Denne gangen i Norge, Åstjern i Hadeland. Et fantastisk fint område. Alle poster gikk i nærområdet til overnattings stedet. Janicke hadde også ansvar for mat til deltagere og medhjelpere. 100 personer til varm lunch og 85 personer til tre retters fest middag. Ane Marthe og venninne Silje, stilte opp som kjøkken assistenter og gjorde en super jobb!
Hege, "mamma`n" til Alfa fra A kullet, hadde meldt seg som medhjelper, gikk som skytter i myra hele helgen. Hun hadde også tatt med seg en venninne, Ramona, som også jobbet fra morgen til kveld.TUSEN TAKK! Uten medhjelpere blir det ikke arrangement.

 
Gullet gikk på lag Norge 1 sammen med Frank og Monica fra Bergen. Gullet kom gjennom alle poster uten null, og fikk totalt 69 poeng av 100 mulige.
Vi er fornøyde med denne prestasjonen:)

Søndag var det B prøve. ca 80 hunder til start. Goldie startet Åpenklasse, og fikk sin 1 premie.
Ane Marthe debuterte med Lexie i begynnerklassen og lå an til en klar 1 premie helt til de to siste dummiene skulle inn fra feltet...Det ble en 0 denne gangen,

Gullet fikk Anne Kathrine som pilot i Eliteklassen. Ikke lett å være hund med ny sjåfør;) Ingen premiering denne gangen. Janicke måtte nemlig hjem for å passe på Luna, som venter valper.

Alt i alt en super helg.