13. nov, 2016

Lydighetsprøve

Vi bruker å ta med et lydighetsstevne eller to i løpet av vinteren. Nå meldte vi på i Tønsberg, Gullet og Goldie i klasse 1 og Copy i klasse 3. 

Goldie startet først. Med 10 på tannvisning, 10 på fellesdokument, 8 på linjeføring, 9 på dekk fra holdt, 9 på innkalling,  Veldig fornøyd så langt, men så byttet vi ring, og et NEI fra meg når Goldie ville hilse på kommandanten i ringen, ble mye å tenke på for min lille myke vovve. dermed ble det 5 på stå under marsj, 7 på hopp over hinder, og 0 på avstand. 8 på helhet. dette holdt til en ny 2 premie med 148 poeng og nr 13 i klassen.

Gullet gikk litt senere. Hun fikk 10 på tannvisning, 8 på fellesdekk, 8 på  lineføring, 6 på dekk fra holdt, 9 på innkalling, 7,5 på stå under marsj, 8 på hopp over hinder og 8 på avstand. 9,5 på helhet😊 Dette holdt til sølvmerket i lydighet, 1 premie med opprykk til klasse 2 og nr 9 i klassen med 164,5 poeng. 

Copy var ikke startklare, så forventningene var ikke så høye. Høy var derimot Copy. Felles sitt og felles dekk, 10 og 9. Fri ved fot, super fin posisjon, men mye hopp og sprett under forflytninger. Dessuten nøs han en 10-12 ganger og sjangle bare 6 poeng gitt! ruta. Copy tok en seiersrunden i opptaket😱 Og fikk 7 Resten var veldig pent😊 8,5 på innkalling med dekk, 8,5 på sitt under marsj, hopp apport, 7,5 metall 9, neseprøve 0 og avstand 0. Ble så gøy med neseprøve etter apportene, at det gikk så pinnene flagret, og han løftet på to pinner før han kom hjem med den rettepinnen. En dobbelkomando, en possisjo uteble, i tillegg til en halv hundelengde framdriften avstand ga også 0. Mye bra, mye rot på slutten

dette var årets siste lydighetsprøve for oss, så vi starter nyinnlæring og fortsetter treningen og starter igjen over nyttår. Nytt reglement i lp og nye øvelser blir gøy😊

Vi tok dessverre ingen bilder denne dagen, men vi legger ut et av Gullet da hun fikk 1 premie på jaktprøve i fjor🐶