5. sep, 2016

Mesterskapshelgen 2016

NM retrieverjakt.

Dette arrangementet flytter rundt til de forskjellige avdelingene. I år ble det avholdt i Kristiansand.På golfklubben. Fantastisk flott område, og veldig bra gjennomført!

Vi hadde med oss Lexie i unghundmesterskapet. Hun startet med en null på vann posten. Den var rett og slett for vanskelig for henne. Hun gikk fint på post 1,2 og 3. Post fire, en enkel kort markering... Lexie løp rett over og kom aldri inn i vitring. Derimot fant hun kaster, og sjarmerte både han og dommeren. Hyggelige tilbake meldinger fra de Engelske dommerene. Lovly puppy:)
Lexie har ro ved fot, er tyst og konsentrert. Masse fart og intensitet i arbeidet sitt.
 Lexie hadde så klart mye å se på. Dette er jo hennes første offisielle start.

Goldie stillte i Åpen klasse. Hun gikk bra, bedre en på lenge. Goldie har vært falsk drektig i vår, så kom alle valpene til Luna, og Goldie gikk helt opp i oppgaven som morsom leketante.
i tillegg har hun nok gått gjennom en hormonell modning.
Nå var hun i allefall brukbart på nett. En idiotisk dårlig vurdering av meg, førte til en null. Det var ergelig, men håper jo at jeg aldri gjør noe slikt igjen. Goldie ble nr 15 av 25 hunder.

Gullet startet Eliteklasse. Fikk bra med poeng hele veien og havnet tilslutt på 25 plass av nesten 70 hunder! Hun gikk godkjent og ble prøvens beste golden:)

Nå starter prøve sesongen for alvor. Vi har meldt på flere prøver, og krysser fingre for at løpetiden til Goldie lar vente på seg...

Gullet derimot må gjerne løpe. Partner er plukket ut og avtalt. Mye som skal klaffe for at dette blir noe av, så informasjon kommer etter en eventuell vellykket parring.