4. mar, 2016

Mars = VÅR

Vel, en sannhet med modifikasjon. Her i Vestfold startet Mars med snøfall! Hele 15 cm fikk vi på en natt! Men, det går mot lysere tider:)

Vi venter og venter på Gullets løpetid. Hun var ventet å løpe i Januar, men nei, Ikke alltid så lett å forutse. Hann hund til Gullet er plukket ut. En ung kjekk Svenske. Det er stor interesse for dette kullet, og vi har mange på liste, så dette kullet regner vi som fulltegnet.

Luna skal også parres i år, her venter vi løpetid i April. Luna løper bare en gang i året, og de to siste årene har det vært på samme dato. Mer informasjon om hennes utkårede ligger på valpeplaner.

To som faktisk løper er Goldie og Lille Lexie. De startet samme dag, og har stor glede av å tilbringe dagene sammen.

Lexie har også fått være med Gullet, Luna og Goldie på jakt trening, og hun overrasket stort! Markerte fantastisk bra, og leverer pent. Morsom unghund! Lexie skal også på jakt kurs i Østfold. Det blir spennende!

Copy og Shadow har reist til Ane Marthe på "ferie" mens damene løper. De storkoser seg som gårdshunder i Askim, og pynter opp på tunet;)

Litt trenings pause ble det nå. Sandefjord hundeklubb bytter innetreningslokaler, og all denne snøen gjør jakt trening komplisert, så da koser vi oss og går på tur i skog og mark:)