9. mar, 2015

Lydighets konkuranse

Lørdag 7/3 tok vi turen til Mjøndalen for å gå lydighetskonkuranse. 

Både Gullet og Luna skulle debutere i klasse en. Copy skulle få en ny start i klasse to.

Innendørs med agillity i "nabo" rommet og to lydighetsringer med kun ringbånd mellom, gjorde forholdene for våre hunder vanskelig, men det er jo likt for alle.

Minora fikk influensa, så Janicke startet begge tispene i klasse 1. Først ut var Gullet.
10 på tannvisning og 10 på fellesdekk ellers var Gullet preget av forholdene, men gikk ganske gjevnt. Ingen nuller og bestått i alle øvelser ga en 2. premie og sølvmerket!

Luna likte ikke fellesdekk, og kom løpende til Janicke.Da var nullen et faktum. Hun er veldig uferdig i lydighet og så skrekkelig barnslig ut! blandt annet lå hun på rygg og rullet etter innkallingen...Men hun sanket greit med poeng gjennom prøven og fikk med seg en tredjepremie!

Copy startet bra med 10 på fellesdekk med sjult fører, han var alt for høy under fri ved fot og fikk en syver. Fører feil på dekk under marsj ga en ny syver. Jeg glemte hvordan øvelsen skulle avsluttes! største feilen i dag ble en rotete dirigering til ruta, og vi fikk en femmer... Alt i alt, den dårligste gjennomføringen vi har hatt, men det var ganske mange fler som var uheldige, så Copy vant klassen, med 158,5 poeng og 2 premie! 

Alt i alt, en grei gjennomkjøring eller konkuranse trening. Vi fortsetter å trene litt, og etter planen skal Copy få et par starter til i klasse to utover våren.