9. sep, 2014

NM 2014

Årets NM ble arrangert på Rena. Et fantastisk flott område, nydelig vær og et knirkefritt arrangement! Vi hadde med Gullet til start i unghund mesterskapet. Det er åpent for hunder under 24 mnd. Hun gjorde fem bra poster, og kvalifiserte seg til semifinalen med hele 91 poeng. 

Copy startet Åpen klasse, han hadde diare noen dager i forje uke, og var ikke riktig frisk denne dagen. Han gjorde en halvhjertet jobb, og måtte på "toalettet" på de to siste postene. De valgte jeg å stoppe. Kjedelig, det har vært mye  stang ut med Copy etter dette hoggorm bittet i vår.

Spike startet eliteklasse, og fikk dessverre en null på den første posten, en lang dirigering. Ellers gikk han flott på de siste fire postene, men en finaleplass blir det dessverre ikke med en null. Vi gledet oss over en semifinaleplass til Gullet!

Gullet jobbet seg opp til en femteplass etter to semifinaleposter, og det var veldig spennende i finalen. En lang markering over en bred grøft med vann i bunnen.
Gullet løste den flott og fikk 18 poeng!

Gullet havnet tilslutt på 141 poeng og en fjerde plass. Vinneren ledet med åtte poeng før semifinalen, og det ble også slutt resultatet.

Vi er veldig fornøyde med lille Gullet! Hun gjorde det vi forventet🙂