5. aug, 2014

Nordisk Mesterskap 2014

Et Nordisk Mesterskap for Golden Retriever lag, og klubbmesterskap i Golden klubben Sverige samme helg! Vi fylte opp bilen og reiste på tur.

Janicke og Spike var kvalifisert, og med på Norges 4 lag sammen med Vegard Nordby og Eva Tønnesen. Spike fikk de fleste vanskelige oppgavene, da han var den mest rutinerte hunden på laget. Ingen topp plassering, men gøy å være med🙂

Copy og Gullet var meldt på jaktprøve i begynnerklassen. Det ble en null på begge to. Copy er fremdeles preget av huggormbittet, han blir plutselig redd, og kommer hjem. Får bare krysse fingre og håpe det går over en dag. Det var mye bra, Copy hentet kråker både på markering og i felt. Feltet gikk han knallbra, da han skulle hente and i vannet, kom han borti vannliljeneog ble dessverre redd og jeg valgte å bryte prøven.

Gullet syntes viltet i Sverige var ekkelt, og fullt av spyfluer. Hun tok det på oppfordring, men lite spontant, og da ble det en null. 

Vi fikk også med oss lille Goldie hjem denne helgen. Hun er en søt og grei og ikke minst trygg valp. Gleder meg til å bli bedre kjent med henne🙂