7. jan, 2014

Året som gikk - 2013

Vi startet året med utstilling i Tønsberg. Gullet fikk sløyfe og fin kritikk, Luna fikk Exelent og ble stilt som nr 3 i klassen, Spike var ikke på topp i pels, og i tillegg litt tynn, og fikk Good. Shadow fikk exelent og CK i bruksklassen, fikk best i rasen bruks og 2 Best in Show bruks.

Så fulgte jaktprøve i Kristiansand. Spike fikk 3 premie i Elite klassen. Luna og Copy fikk 0 i bk.
Helgen etter reiste vi på dobbelprøve i Danmark. Spike gikk ut av hånd i et utrolig hardt terreng, Copy fikk 2 premie i BK på Lørdag. Søndag gikk Spike på en ny 0, og Copy fikk en 3 premie.

Også reiste vi ned til Telemark med Copy og Luna helgen etter...Luna fikk en ny 0, det samme fikk Copy. Litt for tøft og tett program for Copy, som enda er veldig ung i hodet.

Luna og Minora gikk på agillity kurs og tok bronsemerket på en helg. Gøy!

Pinsehelgen reiste Janicke og Spike til Kongsvinger for trening med golden gjengen og start i retrieverklubbens workingtest. 

Juni fikk Copy to starter i Lydighet klasse 1. Han fikk 1 premie begge dager med flotte poeng
fikk plassering nr 3 og nr 1 i klassen.

i Juli reiste Copy og jeg til Hemsedal på hundeferie. dvs, en ukes jaktkurs. Veldig nyttig og vi lærte masse! Siste dag var det working test og Copy gjorde det bra:)

Samme helg startet Janicke Spike i Sverige på goldenklubbens klubbmesterskap. En hard og tøff prøve, hvor Spike ødela skulderen sin. Gullet fikk også sin første start og fikk en 0.

Deretter gikk turen til Østfold og workingtest med Copy. Det ble en hederlig 3 plass med 90 av 100 poeng. Søndagen ble brukt på trening med Lars som instruktør i Østfolds dype skoger.

Spike ble dessverre ikke frisk til å starte Nordisk mesterskap for Golden. Veldig synd! Janicke og jeg jobbet som frivillige hele helgen. Copy fikk også en start på b prøven og fikk en 0.

Copy fikk en ny start i lydighet i Oktober, han var syk, men fikk en 2 premie.

Ny start i lydighet på Copy i November, første start innendørs. veldig bra poengsum og nr 2 i klassen.

Luna fikk en start i agillity. ble disket i både hopp og agillity, men samarbeide mellom Minora og Luna er så bra, og det er gøy å se på.

Vi gjorde også avtale om partner til Luna. En ung Dansk hannhund med meget bra stamme. Dette blir veldig spennende og vi gleder oss til det første GullGolden kullet. 

Copy vant årets Retrievermesterskap i klasse 1, og får en premie på Retrieverklubbens generalforsamling.

I tillegg til dette har vi deltatt på en mengde treninger, avholdt innføringskurs i jakt, arrangert klubbmesterskap og jaktprøve for avdeling Vestfold ( Janicke som prøveleder og Anne Kathrine som medlem i avdelingens jaktkomitee)

Nå bretter vi opp ermene og satser på et aktivt hundeår i 2014. Vi gleder oss til å treffe nye og gamle venner på treninger og i konkuranse.
I dag er det også laget en ny side og vi syntes det er stas å pressentere Lunas utkårede🙂

Anne Kathrine.