25. okt, 2013

Høst 2013

Litt lenge mellom oppdtateringene har det blitt!

Det skyldes ikke et lavt aktivitetsnivå🤪

Spike skulle gå Nordik mesterskap i jakt på Vindfjelltunet i Vestfold i mnd skiftet August/September. Slik ble det dessverre ikke, da han fikk en skade i skulderen, og ble sykemeldt.

Copy derimot, startet på B prøven dagen etter og fikk en 0 (med HP) alle markeringene var kanon bra, dirigeringen var helt uten annmerkninger, han hoppet ikke rett ut i gjørmepytten og hentet kun to dummier i et vanvittig stort og tungt felt, så premiegraden uteble.

I sept fikk Copy også en start i klasse 1 Lp, han var ikke helt frisk på prøvedagen, men skrapet sammen 157 poeng med null på innkalling. Det var min feil, som tok tak i halsbåndet hans når han ikke kom rett inn på plass...

Joe ( oppdretteren til Gullet) kom en tur til Janicke i høst og holdt et jaktkurs for oss. 
Det deltok ca 10 ekvipager. Formiddagen ble brukt til dirigerings trening og noen vanskelige markeringer. Etter varm lunch ( luksus!) trente vi walkup med tre på linje og vilt! Gøy, syntes hundene🙂

Avdelig Vestfold har arrangert den årlige jaktprøven. Forde om Copy ikke fungerer opptimalt om dagen ble han startet. En soleklar null ble det da han plutselig ble redd for en stein i vannet... Jaja, hormonbombe og siste kjønnsmodning er ikke alltid like lett.

Luna og Minora har debutert i Agility og hopp. De ble disket i begge startene, da Luna syntes felthinderene i Ag var skumle for dagen. Ellers gjorde de en flott jobb, Jeg gleder meg til fortsettelsen:)