13. nov, 2019

Goldie og Drøm har deltatt på Retrieverklubben avd. Vestfolds klubbmesterskap.

Drøm gjorde en hedelig innsats og ble belønnet med 18,14 og 18 poeng. Goldie hadde det gøy, det var egentlig målet, hun hadde startet løpetid, og hadde mye hun skulle tenke på:) En fin dag, med mange hyggelige mennesker, trivelig dommer, bra poster og fint vær.

Både Goldie og Lexie har hatt løpetid. Goldie har vært på "date" med Sungold Cool Catch. Det ble en bra parring, og vi krysser fingre for et fint kull med Gullvalper i begynnelsen av Januar.

30.11 Er det klart for årets juletreff. Vi håper mange av våre valpekjøpere vil ta turen. Vi har fått låne grillhytta til Signo, Sukke gård i Andebu. Vi trener litt, har tips og råd, spiser og har pakkesøk.
Fotograf Ane Marthe kommer også, det vil bli mulighet for å få tatt portrett av hunden.

23. okt, 2019

Høstfarger og klar luft. Det går definitivt mot vinter og kortere dager. Hodelyktene er ladet og halsbånd har fått lys. Jakt sesongen er snart over, og vi går inn i vinter trening. Den består av noe mer Rally og lydighets trening.

Vi har hatt med ung gutta på halvdagskurs for Oliver Kiraly. Veldig gøy, gutta er flinke og utdanningsnivå er rett etter alder. Gleder oss til neste gang vi får muligheten til å gå for Oliver.

Sist helg var vi på utstilling i regi avdeling Telemark. Vi stilte GullGoldens Alma, GullGoldens Birk, og labradoren Ekko. Samtlige fikk blåsløyfe, og Very good. 

Goldie løper, og i løpet av neste uke reiser vi til Danmark på date. Det blir spennende.

 

9. sep, 2019

August gikk fort i år! Vi reiste en tur til Danmark, for å starte unghundmesterskapet der.
Vi tok også med oss en Mucktrial i elite for Gullet på Fredag, Gullet fikk ingen plassering.
Goldie og Gullet startet B prøve på Lørdag, Goldie var mer en klar, det resulterte i "noe ute av hånd" på dirigeringen langs vann. Ellers gikk hun supert og fikk en 2. premie
Gullet plasserte seg ikke i eliteklassen.Søndag og Dansk unghund mesterskap. Drøm var uheldig på post 1, så ikke markeringen, men han kjempet på og fikk inn fuglen. På post to, spyttet han ut kaninen, så da ble det takk for idag. Labradoren Ekko gikk bra på de tre første postene, og ble belønnet med en 1 premie i BK, Han fikk ikke inn post fire, og da var også han ute.

Alt i alt en lærerik helg. 

Lexie reiste til Våler og startet NM i Rally. Hun debuterte i klasse tre, med en disk på Fredag, 
revansj på Lørdag med 198 poeng, nr 2 i klassen og direkte opprykk til Elite.

30. jul, 2019

Juli er snart over, det har vært litt mindre aktivitet en vanlig, men litt har vi jo gjort.

Det har vært avholdt Working Test kun for Golden. Vi startet med Drøm i BK, han fikk bestått.
Gullet og Goldie i EK. Goldie fikk ikke inn noe denne dagen, og virket ikke helt i form. Gullet ble nr to i klassen. Drøm vant også den uoffisielle speed aport konkuransen, 20 sekunder bedre en nr. 2:)

Sist helg dro vi til Danmark for å starte Nordisk Mesterskap lag Golden. Dette ble holdt på Sorø Sjælland. Langt og varmt å kjøre.

Lørdag og Nordisk ble ingen strålende suksess. Lange og vanskelige apporter. Laget vårt ble best av de Norske, men endte langt ned på lista.

Under festmiddagen ble det delt ut heder og ære, og også til den mest uheldige hund. Goldie fikk denne på post 1.

Søndag og B prøve. Først startet Goldie. Hun gikk supert. Fikk en kjempefin kritikk av dommer og 1 premie i AK, og opprykk til Eliteklassen også på B prøver.

Drøm startet i BK. Spennende med kaldt vildt. Drøm gikk også opp mot sitt beste, og fikk en super kritikk og 1 premie.

Gullet gikk elite klassen. Hun jobbet kjempebra og ble belønnet med 4 vinner! 

 

Det er jammen godt å være Norsk i Danmark🙂

 

21. jun, 2019

Ukene bare flyr avgårde, det er snart sommer!

Vi dvs Ane Marthe og Anne Kathrine har deltatt på Sandefjord hundeklubbs dobbelstevne i rally.

Lørdag startet Drøm klasse 1, fikk 1 premie, Lexie og Goldie startet klasse to. Begge med 1 premie, Lexie ble også nummer 6 i klassen.
Søndag ble nesten en kopi, men med litt bedre poeng:)
Det var også en lagkonkuranse. Vi ble nr to på Lørdag og vant på søndag. Det var hele 16 lag som deltok.

Mandag 17/6 debuterte Drøm og labradoren Ekko, B prøve jakt. De fikk begge fine kritikker og hver sin 1 premie. Stolt av unggutta våre