15. mar, 2019

Mars er vår, men noe lunefull. Det har både snødd og regnet mye. I Sandefjord har det vært bart en stund og fine treningsforhold.

Vi har vært i Porsgrunn og startet rally. GG Drøm vant rekruttklassen, Ekko gikk til 1 premie i klasse 1, Gullet fikk sin siste 1 premie i klasse 2, og får mellomtittel RL2
Goldie hadde dessverre en litt svimmel fører som glemte en sitt, og disket.

Vi har også vært i Danmark på offisiell workingtest for golden. Drøm debuterte i BK. Fikk en kjedelig 0 på siste post. Han gikk forøvrig helt supert, med 20-18-20-15-0 Gleder meg til fortsettelsen.

Goldie gikk godkjent i åpenklasse med 80 poeng. Gullet gikk godkjent i Elite med 75 poeng.
Det er fint å være Norsk i Danmark.

Ellers har alle resultatene på Drøm kommet. HD-A, AD-0, gentestet fri for alt utenom PRCD, der er han bærer av genet.
GullGoldens Cayenne og Candy er bege fri for HD og AD.

Bildet i dag er GullGoldens Drøm. Foto Ane Marthe

20. feb, 2019

Det går mot vår. Dagene blir lenger og vi er i god gang med trening av hundene og planlegger årets prøver og stevner.

Vi har allerede hatt en start i Rally Lydighet. Både Lexie og Goldie fikk 1 premie, hhv med 199 poeng og tredje plass i klassen og 198 poeng og nr fem. Goldie fikk dermed sin tredje 1premie og får mellomtittel.

Ny start i RL er planlagt. Gullet og Goldie starter i klasse to neste Søndag. Gullet har to førstepremier i klassen fra før, Goldie debuterer.

Alma har fått rabies vaksine og skal til Danmark på date ved neste løpetid. Det blir kjempespennende.

Drøm er røntget for HD/AD og har tatt full DNA prøve.
Nala ble også røntget i går. Nå er det bare å vente på resultatene.

31. des, 2018

Og nye muligheter. Vi har som vanlig noen tanker og ideer på hva det nye året skal innebære. Men først et lite tilbakeblikk på året som snart er over.

Vi har hatt tre valpekull. Jeg har hatt kull på Goldie og Lexie, Janicke på Gullet.
Alle har kommet til nye fine hjem. Det er vi selvfølgelig veldig glad for.

Det har blitt litt få starter i år, men noe har vi fått til.
Vi har også hver vår nye unghund. Jeg har Drøm fra Goldies kull i Februar. Janicke har Labradoren Ekko. Begge er så langt lovende. De har vært på valpeshow og fått hederspris, og har bestått kvalifiseringsprøve for jakt.
De tre voksne tispene våre har jo alle hatt kull i år, derfor uteblir også de helt store resultatene.

Vi har mistet Copy. Han er fremdeles dypt savnet. Vondt var det også da Alfa fra vårt første kull fikk lungebetennelse i høst og døde av komplikasjonene.

Vi har hatt kenneltreff og hatt noen treninger. Vi setter stor pris på å treffe dere som bor så nær at det er mulig å ta en tur.
Valpene våre er spredd fra Kristiansand i sør til Hammerfest i nord.

Planer for 2019 er lagt. Unghundene våre skal få gå noen workingtester, kanskje starte B prøve. Vi har en plan om bronsje merket og start i rally kl 1.
Vi har en tanke om noen fler starter i både rally lp og jakt med våre voksne hunder. 

Valpeplaner har vi også. Alma fra vårt første kull skal parres på neste løpetid. Det blir spennende. Alma skal på utstilling i Februar, og kan hende vi får lurt med oss Ingalill på et rally stevne eller to:)

på dagens bilde, Drøm. Foto Ane Marthe

Da gjenstår det bare å ønske dere alle et riktig GODT NYTT ÅR
 

 

 

2. des, 2018

1 Desember og vi innviterte til kenneltreff. Denne gangen på Sukke i Andebu. Vi fikk låne grillhytta og områdene til Signo. Flott sted for to og firbeinte. 

Det kom representanter fra de fem første kullene våre. A og D kullet mitt, og B, C og E kullet til Janicke. F kullet ble levert for en uke siden, litt små enda❤️

Alle fikk prøve seg på litt hverdags lydighet og litt Rally. Vi spiste litt, og hadde julegavesøk til slutt, hvor alle hundene fikk søke etter en julegave med give aways fra Eukanuba og en «tyggeting»

F kullet er, som jeg skrev litt høyere opp, levert til nye eiere. Litt vemodig å sende dem videre i verden, men har tro på at de har fått gode hjem. Håper også disse gullklumpene blir til nytte og glede❤️

2. nov, 2018

01.11.2018 arrangerte NRK avd Vestfold kvalifiseringsprøve. Dette er noe alle hunder som skal starte på jaktprøver må ha bestått.

Både GG Drøm og Labradoren Ekko fra oss fikk gå, og begge to besto.

Ellers går det fint med valpene til Lexie. De får fast føde, og er marsipangris fine. Blide og fornøyde. Denne uken får vi besøk av valpekjøperene. Spennende både for dem og valpene:)

På bilde, Smågutta våre. Drøm og Ekko. Foto Ane Marthe