21. jun, 2019

Ukene bare flyr avgårde, det er snart sommer!

Vi dvs Ane Marthe og Anne Kathrine har deltatt på Sandefjord hundeklubbs dobbelstevne i rally.

Lørdag startet Drøm klasse 1, fikk 1 premie, Lexie og Goldie startet klasse to. Begge med 1 premie, Lexie ble også nummer 6 i klassen.
Søndag ble nesten en kopi, men med litt bedre poeng:)
Det var også en lagkonkuranse. Vi ble nr to på Lørdag og vant på søndag. Det var hele 16 lag som deltok.

Mandag 17/6 debuterte Drøm og labradoren Ekko, B prøve jakt. De fikk begge fine kritikker og hver sin 1 premie. Stolt av unggutta våre

18. jun, 2019

vi har startet Svensk unghund derby i Pinsen. Drøm fikk to nuller, og vi Rotet det litt til for oss på

de tre andre postene. Labradoren til Janicke, Ekko, fikk en null, men bra poeng på resten av postene og havnet Blandt de 50 beste. 

Et digert arrangement, med mer en 230 påmeldte hunder. Det fløt greit og er en fin opplevelse.

Vi reiste videre til Skarnes og Norsk retrieverklubben pinsearrangement.

Søndag så vi GullGoldens Fiona «Fanta» og Hege i utstillingsringen. Fanta fikk fin kritikk og Hege viste henne flott fram. Gratulerer!

Mandag og workingtest. Drøm startet med null på post fem, og sluttet på post fire med 20 poeng. Han er veldig barnslig og har mange Ting han skulle sett på, og da brister konsentrasjon. Goldie debuterte i elite klassen. Jeg hadde glemt briller, og da mangler dybdesynet. Jeg holdt henne 15 meter for kort, og null var et faktum, 

Gullet og Janicke gikk gjennom uten store feil og ble tilslutt 2 Vinner! Gøy!

 

24. mai, 2019

Alma ja, Vi pakket bilen, og satt nesa mot Danmark 16 Mai, det er langt til Sjælland! Der møtte vi en kjekk hannhund, i mine øyne😂 Alma derimot, syntes ikke han var Den perfekte frier, så hun ville rett og Slett ikke slippe han til. Så da reiste vi hjem, litt skuffet, det er selvfølgelig kjedelig for alle flotte valpekjøpere som venter På et nytt familiemedlem. 

Neste kull hos oss blir leveringsklart i Februar/Mars 2020 

Ellers trener vi en del, Begge unghundene våre skal gå Svensk unghund derby i Juni. Tre av hundene våre stiller på Working test i pinsen. Det blir også start på B prøve og i rally neste måned. 

Bilde i dag er av Alma❤️ En super duper golden frøken❤️

6. mai, 2019

Mai

Endelig løper Alma og hun skal på date i Danmark. Alle vaksiner, DNA tester og øyelysing er i orden og vi har ventet på løpetid i en drøy måned.
Det blir super spennende. Alma er fra vårt første kull. Hun er barnebarn til Shadow, og vi skal slik sett ha generasjon nummer fire.

Partner blir en hund fra kennel Shootdog.  Mer informasjon kommer når paringen er gjennomført.
Kullet er fulltegnet, vi skal beholde en tispevalp fra dette kullet, så vi ser etter fòrvert.

Vi har startet rally i Horten hundeklubb.

Lexie fikk sin siste 1 premie i klasse 1, 198poeng og kan nå legge til tittel RL1 forran navnet sitt. Hun ble i tillegg nr tre i klassen.
Drøm gikk også klasse 1, og fikk sin første 1 premie, bronsjemerke og direkte opprykk med 191 poeng.
Goldie startet klasse to, fikk 1 premie med 193 poeng, sølvmerket og direkte opprykk.

1. mai, 2019

Ane Marthe og Lexie holder på med kurs i ettersøk. I går gikk de sin første prøve på ferskspor, og besto med 8 poeng, og særdeles god kritikk.Lexie er et sportalent med en meget god nese. Start på blodsporprøve er planlagt. 

Ellers er D kullets røntgen resultater iferd med å tikke inn. Så langt er halve kullet avlest. Alle er fri for AD, tre er fri for HD. Vi venter i spenning på resten.