20. jun, 2020

11 Juni fikk vi syv nye GullGoldens. GG Alma og GG Drøm fikk tre tisper og fire hanner To dager før termin. De var ikke så store, men veldig så kvikke. 
Så langt er alt bra med hele flokken. I går fikk de livets første markkur og fikk klippet klør.

Dette kullet er veldig spesielt for meg. Min første golden Shadow, er Almas bestefar, Copy var Almas onkel. så er det Drøm som far, Goldie som farmor. Gleder meg veldig til å følge dem. Alle valpene er fordelt til nye hjem.

I dag fikk vi hilsen fra Nord. GullGoldens Diva "Zaga" har fått sitt 2.cert på utstilling! Veldig veldig gøy, det er ikke ofte en jaktsjtammet golden går til topps på utstilling😊 I tillegg fikk hun 1. Premie på bevegelig blodsporprøve i går. Vi gratulerer Vigdis så mye.

GullGoldens Frida "Dina" har også vært på utstilling. Hun fikk "Very Good" og en fin kritikk. Gratulerer til Liv-Randi.

Flokken her hjemme har startet rally i dag. Gull Goldens Drøm får en 1.premie i klasse 2, og blir nr 4 i klassen. Goldie debuterer i klasse tre med en disk, og Lexie orker ikke helt i varmen. Nye muligheter i morgen😊

på dagens bilde: Goldie hilser på barnebarna sine❤️

 

2. jun, 2020

Det har vært arrangert en online working test i vår. Vi har hatt flere GullGolden hunder på startlistene. Også noen somikke har vært med på apport oppgaver tidligere. 

Jeg er så stolt av dere som har trent og stilt opp! 

Kennelen vant også for flest påmeldte fra samme oppdretter. Veldig gøy.

Vigdis og Zaga ( GullGoldens Diva) har startet offisiell WT x 2 fikk godkjent resultat begge dager og ble nr 1 og nr 2 i klassen. De har også startet lydighet klasse1 to ganger med 1 premie og vinner av klassen begge dager. Sist lørdag ble detogså start i Agility med klassevinner og 2 premie.

Liv-Randi og Dina ( GullGoldens Frida) har også gått wt x 2 med bestått begge dager.

Janicke har debutert med labradoren Ekko i åpenklasse jakt, og har fått to førstepremier og er kvalifisert til elite.

Drøm har kuttet seg nokså kraftig i poten, og er sykemeldte noen uker framover. Kjedelig. Det ser greit ut, men kommer til å ta tid.

Alma vokser og vokser, og det ser ut som vi får et fint kull på henne. Krysser fingre for at alt går bra🤞Termin 14 Juni. 

Drøm og Goldie har fått nye senger. Kjøpte to barnesenger brukt på Finn.no. Fjernet den ene siden. Både jeg og hundene er super fornøyde. Billig og bra😊

13. mai, 2020

Mai

Vi er midt i Mai allerede. Heldigvis har regjeringen løsnet litt opp, og vi kan igjen trene i grupper og avholde prøver. Akkurat nå avholder raseråd Golden online working test. Det legges ut oppgave på en egen fb side, vi filmer oppgaven, legger ut, og får poeng. kjempe gøy atflere GullGolden hunder deltar, og gjør det så bra! Håper å se flere av dere på WT framover😊

Vi har såvidt begynt med kenneltreninger. Håper det kan passe for flere framover. Annenhver Mandag fra kl 18 hjemme hos Anne Kathrine. Det blir lagt ut informasjon på fb siden vår hver gang.

Det er spennende tider hos oss, Alma går rundt som en dronning. Vi vet ikke 100% sikkert om hun venter valper enda, men det ser lovende ut. Jeanette med familie får fôrvalpen fra dette kullet. De har bror til Alma, Alex fra før. 

Siste valpen fra G kulletreiste til Tyskland for snart 14 dager siden. Hun er savnet her hjemme. Vi ønsker Mari lykke til i Tyskland hos Veronika.

På bildet idag,Veronika og Goldmarie

15. apr, 2020

Vi er midt i April. Venter spenst på regjeringens føringer videre. Vi har igjen en valp fra Goldies siste kull. Hun skal til Tyskland, men PR dd. Er grensene stengt.Det er stas med valp i huset, jeg prøver å ikke knytte meg så mye til henne, det blir jo helt grusomt når hun skal reise. 

Gullet gikk dessverre tom. Det skjer jo av og til. Veldig kjedelig for alle fine valpekjøpere. 

Alma + Drøm er derimot sant. Vi krysser fingre for et fint kull i Juni. Om fire uker vet vi om daten har vært vellykket.
Et spennende kull med mange følelser rundt. Alma er fra mitt første valpekull,medShadow som bestefar, Luna som mor og Copy som onkel.
Drøm blir far for første gang, han er etter min "once in a liftetime dog" Goldie. Her skal vi ha fôrvert, er du interessert, og bor i rimelig avstand, kan du lese litt om hva det Innebærer

20. mar, 2020

G kullet er levert. Det er utrolig stille i huset. Litt godt og litt vemodig. Alle er solgt til flotte hjem, og jeg setter utrolig pris på oppdateringer og bilder. Vi ønsker dere lykke til og håper å se dere igjen.

H kullet er underveis. Gullet er bekreftet drektig, med forventet fødsel 2.påskedag. Alle er booket.

Ane Marthe tok med seg Drøm og Lexie til Arendal for å starte rally. Drøm hoppet seg igjen til en 2.premie, Lexie fikk en ny 1 premie i klasse 3, og ble nr 3 i klassen. Nå mangler Lexie bare en 1 premie til ny tittel.

Det er spesielle dager. Alle Aktiviteter er lagt på is. Ingen vet hvor lenge det skal vare.
Vi hadde begynt å planlegge et kenneltreff i begynnelsen av Juli. PR nå legges også dette på is. Jeg hadde gledet meg veldig til å treffe Vigdis med Zaga fra D kullet, og Liv-Randi med Dina fra F kullet.De bor jo langt Nord, og er ikke så ofte på tur til "syden"

Vi venter også på Almas løpetid. Det ser ut som hun går i sin mors fotspor, og løper en gang i året.
Her er alle eventuelle valper allerede bort bestilt. 

på bildet i dag, GullGoldens Gaia "Vilma"

 

A.K.