2. des, 2018

1 Desember og vi innviterte til kenneltreff. Denne gangen på Sukke i Andebu. Vi fikk låne grillhytta og områdene til Signo. Flott sted for to og firbeinte. 

Det kom representanter fra de fem første kullene våre. A og D kullet mitt, og B, C og E kullet til Janicke. F kullet ble levert for en uke siden, litt små enda❤️

Alle fikk prøve seg på litt hverdags lydighet og litt Rally. Vi spiste litt, og hadde julegavesøk til slutt, hvor alle hundene fikk søke etter en julegave med give aways fra Eukanuba og en «tyggeting»

F kullet er, som jeg skrev litt høyere opp, levert til nye eiere. Litt vemodig å sende dem videre i verden, men har tro på at de har fått gode hjem. Håper også disse gullklumpene blir til nytte og glede❤️

2. nov, 2018

01.11.2018 arrangerte NRK avd Vestfold kvalifiseringsprøve. Dette er noe alle hunder som skal starte på jaktprøver må ha bestått.

Både GG Drøm og Labradoren Ekko fra oss fikk gå, og begge to besto.

Ellers går det fint med valpene til Lexie. De får fast føde, og er marsipangris fine. Blide og fornøyde. Denne uken får vi besøk av valpekjøperene. Spennende både for dem og valpene:)

På bilde, Smågutta våre. Drøm og Ekko. Foto Ane Marthe

3. okt, 2018

Du verden hvor tiden bare flyr! Vi har hatt en nokså aktiv høst, med jaktprøver, treninger og valpe fødsel.

Drøm og Ekko har gått bronsjemerke kurs i Sandefjord hundeklubb, vi gikkk ikke prøve med noen av dem. Ekko er på høstferie og Drøm husket plutselig ikke verken dekk eller stå😂

En som derimot gikk opp til bronsjemerket og besto, var Inga Lills Alma❤️ Vi gratulerer med vel gjennomført Alma.

Goldie og Gullet har startet noen jaktprøver i høst. Goldie er snublende nær 1 premie, men faller ned på 2 premie. Kjedelig, men vi fortsetter trene. Litt det samme med Gullet, enhårsbredd fra1 premien. 

Lexie  fikk et flott kull valper natt til Lørdag.  Fire tisper og to hanner. Alt står bra til med alle sammen. De vokser så det knaker. Snart har de doblet fødselsvekten. Det er ingen ledige valper i dette kullet. 

Neste uke starter vi opp kenneltrening. Mandager kl 1730 i Herreportveien 26. Fokus er jakt og jaktlydighet. 

5. aug, 2018

Både Janicke og jeg har hatt valpekull i år, så det har vært lite av aktiviteter vi har gjort sammen.Men Retrieverdagen til avd Kongsvinger og Omegn passet. Vi meldte på smågutta våre GG Drøm, og Janickes nyimport, labradoren Ecco, på valpeshow 4-6 mnd. Begge fikk flott kritikk av dagens dommer, Silje Hveding Gulstad. Begge vant klassen sin med HP ( Heders Pris) og ble BIM.

Goldie og Gullet var påmeldt uoff Working Test. Goldie i AK og Gullet i EK. Begge gjorde en flott innsats. Goldie fikk 88 poeng, og ble nr 2. Gullet ble nr 3 med 83 poeng! Litt kjedelig at det ble regnet feil, slik at Gullet ikke fikk premien sin.

På bilde i dag, Blackthorns Ecco og Gullet

30. jul, 2018

Vi har hatt Game på besøk noen dager. En fantastisk fin hannhund. Tvers gjennom snill, god og grei. Men, han var ikke særlig interessert i Lexie dessverre😢 Game var mer interessert i hva vi på to bein holdt på med, og ikke minst når det ble servert mat❤️ Han syntes også at Goldie var mye lekrere en Lexie...Vel, slik blir det av og til.

Vi tok kontakt med Cathrine og Benedikte, og vi fikk bruke deres Hunter. Huntingfudges A Golden Hunter. Her var det ingen ting i veien med kjemien. I skrivende stund har di to turtelduene hatt to fine parringer, så nå krysser vi fingre og håper det konmer noen gullklumper i slutten av September. Inneavlsgraden på dette kullet er 0% Begge er fri for HD/AD. Testet fri for PRA1PRA2 og PRACD, samt øyelyst uten annmerkninger.Hunter konkurerer i Elite B prøver og var også med under årets Nordiske Mesterskap for Golden. Les mer om Huntr på hjemmesiden til Huntingfudge😊