7. jul, 2022

Vi har hatt en forrykende uke. Mandag 27/6 startet Jess sin første jaktprøve. Hun gikk så og si feilfritt og ble belønnet med en 1.premie. 


Golden festivalen 2022.
Vi hadde mange påmeldte, men grunnet sykdom ble fire hunder trukket. Vi reiste opp til Skarnes fredag og traff Charlotte og GG Glød "Sika" fra Danmark, Veronika og GG Goldmarie "Mari" fra Tyskland, Jeanett og GG Happy samt Hege og GG Fiona "Fanta" og GG Karma. Alle ble klippet eller stusset på Fredagen, for Lørdag var det utstilling. Best av GG, ble Mari med "Very Good" Resten fikk "Good" 

Søndag var det Working Test, og Jess gikk nok en gang super bra. Hun vant begynnerklassen, og ble også Dual Beste Unghund! 

Mari vant Åpenklasse med et poeng mer en bror Sika på 2.plass! Det holdt til Best in Show Dual🥰

Hege med Fanta gjorde det supert men fikk dessverre en null på post fire. Det holdt allikevel til en super femteplass. Jeanett og Happy fikk bra med poeng på de tre første postene, men røk på to nuller på post fire og fem dessverre. 

Vi har gentestet Happy, og idag kom de siste prøvesvarene. Happy er fri for Pra 1 Pra 2, Pracd, NCL, MD og Ichytiose❤️

Aqua er filmstjerne i sommer. Hun er med, sammen med sin far Camo, i en reklame for Vitaepro. Et tiendels sekund helt tilslutt🤣 https://youtu.be/7x72Ve_0c_A

Bildet: GullGoldens GoldMarie. Foto: Ane Marthe

23. jun, 2022

Lyse kvelder og varmt i været. Hundene bader masse, og det er mulig å trene til langt på kveld. Valpen vokser, hele fire måneder neste uke. Fått lange fine bein❤️
Drøm og jeg har vært en tur til Fosen for å gå prøve. Fantastisk terreng, kjempe fine prøver.For Drøm sin del ble det litt stang ut. Vi fikk et stopp i feltet grunnet uvær, og han kom ikke igang med søket etterpå. Skulle ha inn den siste på et digert felt. Aquas far, Camo, startet også, og gikk en flott 1.premie❤️ Neste helg er det Golden festivalen. Her har vi meldt på både utstilling og Working test. Hele 10 av 40 påmeldte hunder på WT er GullGoldens👍Gleder meg masse🥰

i uke 32 kommer Asbjørn Kristiansen til meg for å holde kurs. Asbjørn er en super instruktør og jaktprøvedommer. Han har trent opp flere hunder til EK, deltar ofte på jakter med sine hunder og deltar på prøver. Vi deler opp i tre grupper. 6-8 ekvipasjer på BK kurset. Valp og EK Max 6 ekvipasjer. 
 Tirsdag og Onsdag ettermiddag har vi kurs For valper/introjakt. Torsdag og Fredag ettermiddag har vi kurs for AK/EK hunder. Lørdag og Søndag kurs for hunder på BK nivå. Hunder med løpetid kan dessverre ikke delta. 
begrenset med plasser. Bindene påmelding før 15 Juli. Send en epost til golden@online.no for mer informasjon. 
GOD MIDTSOMMER☀️
Dagens bilde: Aqua 3måneder gammel.📸Ane Marthe

6. jun, 2022

Årets pinse arrangement ble avholdt i Elverum. Vi hadde seks Gull Goldens i Working test. Rav, Jess og Kopper debuterte i begynnerklasse, Happy og Fanta gikk også i denne klassen. I Åpen klasse kom Charlotte med GG Glød " Sika"

Supert område, terreng, oppgaver. Fantastisk vær og godstemning. En flott start og erfaring for hundene. Jess ligger litt foran Rav og Kopper i utvikling, hun var lite berørt i settingen. Fin ved fot, eksplosiv og høy arbeidsmoral. Alle dummier kom hjem og ble levert sikkert i hånd. Siste post på vann, da gikk hun på dommerens " nr 12"🤣 Men, hun kom opp av Glomma som en prosjektil, og rett hjem. 

Kopper er smell full av hormoner. Han markerer vanligvis klokkerent, denne dagen var det mange inntrykk, og konsentrasjonen sviktet. 
Rav hadde løpetid i Mai, og er preget av det. Både Fanta og Happy gikk på en null.

Charlotte og Sika satt ikke mange labber feil, og ble belønnet med 4 vinner i Åpen klasse. Veldig hyggelig å se dere igjen, Sika har utviklet seg til en nydelig unghund, med masse fart og stil. Jeg gleder meg til å se han igjen i Juli.

Charlotte og GG Glød " Sika" på bildet. 📷Ane Marthe. 

17. mai, 2022

Gratulerer med dagen🇳🇴
Sist helg arrangerte avd Vestfold utstilling, og GG hadde tre hunder til bedømming.GG Kopper, GG Jippi "Jala" og GG Darwin "Alfred" 

Gutta kunne nok vist seg bedre...De synres dette var skrekkelig gøy, og at dommer var utrolig trivelig.. Ikke lett å stå stille nei😂

Alle tre fik Very Good. Noe vi er veldig fornøyd med. 

Drøm har hatt et par starter på B prøve. Var veldig uheldig på Lørdag, og var sliten på Søndag. Det har blitt for lite trening i vår🙈

Det tikker inn noen røntgen resultater på fjorårs valpene. Spennende! 

Kenneltrening, her er vi en fast gjeng som er her. Det er hyggelig og jeg ser framgang på hundene. Vi har plass til fler. Dette er jo et gratis tilbud til GG hundene. Bare å dukke opp. Mandager kl 1730.

2. mai, 2022

Mai

Valpekullet er levert til nye hjem. Litt deilig og litt vemodig. De var helt klart mer en klare for nye og flere utfordringer. Molly blir i familien. Hun skal bo hos min datter med familie. Molly skal også være her i dagpark når flokken hennes er på jobb og skole. Supert både for Molly og Aqua. 

Kopper, Karma og Kellie har tatt HD og AD bilder. Kopper fikk A og 0. Bedre blir det ikke🥰
Kellie fikk dessverre en C hoft, hun blir undersøkt på nytt om et halvt år.
Karmas HD bilder ble sendt i retur, hun må også ta nye. Begge er fri for AD❤️

På bilde, Aqua ni uker gammel