2. nov, 2018

01.11.2018 arrangerte NRK avd Vestfold kvalifiseringsprøve. Dette er noe alle hunder som skal starte på jaktprøver må ha bestått.

Både GG Drøm og Labradoren Ekko fra oss fikk gå, og begge to besto.

Ellers går det fint med valpene til Lexie. De får fast føde, og er marsipangris fine. Blide og fornøyde. Denne uken får vi besøk av valpekjøperene. Spennende både for dem og valpene:)

På bilde, Smågutta våre. Drøm og Ekko. Foto Ane Marthe

3. okt, 2018

Du verden hvor tiden bare flyr! Vi har hatt en nokså aktiv høst, med jaktprøver, treninger og valpe fødsel.

Drøm og Ekko har gått bronsjemerke kurs i Sandefjord hundeklubb, vi gikkk ikke prøve med noen av dem. Ekko er på høstferie og Drøm husket plutselig ikke verken dekk eller stå😂

En som derimot gikk opp til bronsjemerket og besto, var Inga Lills Alma❤️ Vi gratulerer med vel gjennomført Alma.

Goldie og Gullet har startet noen jaktprøver i høst. Goldie er snublende nær 1 premie, men faller ned på 2 premie. Kjedelig, men vi fortsetter trene. Litt det samme med Gullet, enhårsbredd fra1 premien. 

Lexie  fikk et flott kull valper natt til Lørdag.  Fire tisper og to hanner. Alt står bra til med alle sammen. De vokser så det knaker. Snart har de doblet fødselsvekten. Det er ingen ledige valper i dette kullet. 

Neste uke starter vi opp kenneltrening. Mandager kl 1730 i Herreportveien 26. Fokus er jakt og jaktlydighet. 

5. aug, 2018

Både Janicke og jeg har hatt valpekull i år, så det har vært lite av aktiviteter vi har gjort sammen.Men Retrieverdagen til avd Kongsvinger og Omegn passet. Vi meldte på smågutta våre GG Drøm, og Janickes nyimport, labradoren Ecco, på valpeshow 4-6 mnd. Begge fikk flott kritikk av dagens dommer, Silje Hveding Gulstad. Begge vant klassen sin med HP ( Heders Pris) og ble BIM.

Goldie og Gullet var påmeldt uoff Working Test. Goldie i AK og Gullet i EK. Begge gjorde en flott innsats. Goldie fikk 88 poeng, og ble nr 2. Gullet ble nr 3 med 83 poeng! Litt kjedelig at det ble regnet feil, slik at Gullet ikke fikk premien sin.

På bilde i dag, Blackthorns Ecco og Gullet

30. jul, 2018

Vi har hatt Game på besøk noen dager. En fantastisk fin hannhund. Tvers gjennom snill, god og grei. Men, han var ikke særlig interessert i Lexie dessverre😢 Game var mer interessert i hva vi på to bein holdt på med, og ikke minst når det ble servert mat❤️ Han syntes også at Goldie var mye lekrere en Lexie...Vel, slik blir det av og til.

Vi tok kontakt med Cathrine og Benedikte, og vi fikk bruke deres Hunter. Huntingfudges A Golden Hunter. Her var det ingen ting i veien med kjemien. I skrivende stund har di to turtelduene hatt to fine parringer, så nå krysser vi fingre og håper det konmer noen gullklumper i slutten av September. Inneavlsgraden på dette kullet er 0% Begge er fri for HD/AD. Testet fri for PRA1PRA2 og PRACD, samt øyelyst uten annmerkninger.Hunter konkurerer i Elite B prøver og var også med under årets Nordiske Mesterskap for Golden. Les mer om Huntr på hjemmesiden til Huntingfudge😊

20. jul, 2018

Valpeplaner. Lexie har fått løpetid, og neste uke skal hun treffe  Game. Joe’s Golden Game. Fire år gammel hannhund, han er godkjent som reddningshund i tre grener. Glad i å jobbe, miljø sterk og elsker alt og alle. Han er fri for HD/AD, gentestet fri for PRA 1&2 og Ichytiose. 

En annen som også har fått løpetid er Goldie. Det passet svært dårlig! Goldie skulle reist til Sverige og startet Nordisk for Golden neste helg. Kjedelig for meg og kjedelig for laget! Laget, som besto av Christina og Lykke, Trude og Alfred, meg og Goldie, hadde en veldig bra trening sammen oppe hos Trond og Aase, sponset av «Kurs med Trond» Her fikk vi supre tilbakemeldinger og tips. Tusen takk!

Goldie skulle også startet B prøve samme helg i Sverige. Den går også ut, sammen med muligheten til å kvalifisere seg til Mesterskapshelgen i September. Jaja. Det er bare å fortEtte å trene og satse på prøvene utover høsten.

Drøm har hatt besøk av kullsøster Dellie i to uker. Det har vært lek og morro fra morgen til kveld. Ellers trener han litt hver dag. Kun noen minutter. Så langt er jeg kjempefornøyd med valpen😊