17. mai, 2022

Gratulerer med dagen🇳🇴
Sist helg arrangerte avd Vestfold utstilling, og GG hadde tre hunder til bedømming.GG Kopper, GG Jippi "Jala" og GG Darwin "Alfred" 

Gutta kunne nok vist seg bedre...De synres dette var skrekkelig gøy, og at dommer var utrolig trivelig.. Ikke lett å stå stille nei😂

Alle tre fik Very Good. Noe vi er veldig fornøyd med. 

Drøm har hatt et par starter på B prøve. Var veldig uheldig på Lørdag, og var sliten på Søndag. Det har blitt for lite trening i vår🙈

Det tikker inn noen røntgen resultater på fjorårs valpene. Spennende! 

Kenneltrening, her er vi en fast gjeng som er her. Det er hyggelig og jeg ser framgang på hundene. Vi har plass til fler. Dette er jo et gratis tilbud til GG hundene. Bare å dukke opp. Mandager kl 1730.

2. mai, 2022

Mai

Valpekullet er levert til nye hjem. Litt deilig og litt vemodig. De var helt klart mer en klare for nye og flere utfordringer. Molly blir i familien. Hun skal bo hos min datter med familie. Molly skal også være her i dagpark når flokken hennes er på jobb og skole. Supert både for Molly og Aqua. 

Kopper, Karma og Kellie har tatt HD og AD bilder. Kopper fikk A og 0. Bedre blir det ikke🥰
Kellie fikk dessverre en C hoft, hun blir undersøkt på nytt om et halvt år.
Karmas HD bilder ble sendt i retur, hun må også ta nye. Begge er fri for AD❤️

På bilde, Aqua ni uker gammel 

17. apr, 2022

Våren er her for fullt. Valpekullet har blitt seks uker gamle og de er aldeles bedårende søte. Nå får de også komme ut hver dag, og det er masse fart i flokken❤️
Vi har også kjøpt inn en ny valp. Hun heter Aqua og kommer fra Sverige. Mer info ligger på siden Unghunder. 
Aqua er Sammen med M kulle deler av dagen, men sover ved siden av meg og leker med Drøm og Jess.Det blir spennende Å bli kjent med denne lille krutt tønna av en valp😊

9. mar, 2022

Tiden går fort når man er litt travel. 3/3 kom Fantas valper. Hele ti stykker. Minstemann døde et pardager etter fødsel, så i valpeklassen nå har vi tre tisper og seks hannhunder. Alle vokser godt og ser trivelige ut.

Jeg ser etter et fôrvert hjem til den ene tispa.
Vilkår ligger på denne siden. Fôrvert. Det er et krav til at denne hunden skal meritteres i en sport, evnt. Redning. 

Drøm kuttet seg i beinet under trening. Takk til Dyrlege PAB AS som tok i mot oss og sydde Drøm utenfor arbeidstid. Det ser veldig bra ut. Nå er han helt haltfri, og vi tok stingene i dag.

Jess har fått sin første løpetid. Hodet er fullt av hormoner, og det er ikke så enkelt for henne å konsentrere seg. 

Raseråd Golden arrangerer Online Working Test. Vi har hele 20 hunder fra GullGolden på startlista! Gøy. Dette er en helt uoffisiell konkuranse, og målet med deltagelse er å få trent litt.
Bedømmingen blir ikke rettferdig, det er jo stor forskjell på terreng, og det blir dømt litt utenfor reglementet. Uansett, et supert tiltak!

Fordi vi har så mange påmeldte fra GG, fikk vi et gavekort fra Raserådet. Gratis påmelding på Golden festivalen. Både utstilling og Working test. Tildeles en av hundene i Maiden gruppa. (Vi trekker)Denne WT er forøvrig offisiell, så hunden vi trekker ut, må ha bestått kvalifiseringsprøven før arrangementet. Første helg i Juli.
De beste hundene i hver klasse får en premie fra oss😊

 

28. jan, 2022

Nyttårsaften gikk turen til Østfold for en date mellom Fanta og Emil. Det var god stemning, og turtelduene var veldig begeistret for hverandre. Parring fikk vi 1. nyttårsdag. I går var Fanta på ultralyd, det var mange små bobler i magen hennes. Om alt går som tenkt, får vi et fint kull i begynnelsen av Mars. 
Januar har så langt bydd på fantastisk vær. Skyfri himmel og barmark. Det betyr at vi får trent en god del. 
Raseråd Golden arrangerer også i år Online Working Test, og Gull Golden har hele 19 hunder påmeldt! Jeg gleder meg til alle fine filmer❤️ 
Det blir selvfølgelig premier til de beste hundene fra GullGolden. 

På bildet i dag ser dere noen av Fantas små bobler. Bare en liten cm i diameter.