4. aug, 2020

Denne uken reiser de fleste valpene til nye eiere. Det har vært en aktiv sommer men mye besøk og selvfølgelig masse valpekos.

Sist Fredag var valpene hos vetrinær for helsesjekk, vaksine og chip.
Alle sammen var uten anmerkninger, og tok det hele med knusende ro. Kullet er også ferdig registrert i NKK. 

Valpene har fått stamtavle navn på H. Tispene heter Happy, Håp og Hermine
Hannhundene heter Harry, Henry, Henrik og Herman.

Happy blir i mitt eie, men skal bo hos Jeanette, som også har Almas kullbror Alex.

GullGoldens Frida,"Dina" og Liv Randi har startet workingtester i sommer med full uttelling. 
Siste start vant hun BK på Lørdag og AK klassen på Søndag. Gratulerer så mye. Kjempe stolt av dere<3

 På bildet ser dere Liv-Randi, Dina og dommer Torun Sørby

8. jul, 2020

Årets Goldenfestival er nylig avholdt for andre gang. Både Goldie og Lexie fikk løpetid, så de ble hjemme. Drøm var påmeldt Rally og utstilling på Lørdag. Rally gikk helt supert. Drøm vant klasse to med 198 poeng, og er nå klar for ny mellomtittel. Utstilling, Drøm fikk Good, med en veldig bra kritikk, så jeg kommer til å stille han på nytt for en annen dommer.
Workingtesten på Søndag trakk jeg Drøm fra. Den gikk i et vanskelig terreng, og Drøm går hardt. 

Hege og lille Fanta var også med, Fanta fikk Very Good på utstilling, gikk dessverre på et par nuller i workingtesten, da terrenget ble i vanskeligste laget. 

Vigdis og Zaga har også gått Rally, og Zaga har fått mellomtittel RL3. 

Valpene vokser så det knaker. Nå blir det noen morsomme uker framover. I dag var de ute for første gang, og neste uke kommer de nye eierene på besøk. Alma er fantastisk. Så søt snill og grei. Hun er kjempeflink med valpene❤️

20. jun, 2020

11 Juni fikk vi syv nye GullGoldens. GG Alma og GG Drøm fikk tre tisper og fire hanner To dager før termin. De var ikke så store, men veldig så kvikke. 
Så langt er alt bra med hele flokken. I går fikk de livets første markkur og fikk klippet klør.

Dette kullet er veldig spesielt for meg. Min første golden Shadow, er Almas bestefar, Copy var Almas onkel. så er det Drøm som far, Goldie som farmor. Gleder meg veldig til å følge dem. Alle valpene er fordelt til nye hjem.

I dag fikk vi hilsen fra Nord. GullGoldens Diva "Zaga" har fått sitt 2.cert på utstilling! Veldig veldig gøy, det er ikke ofte en jaktsjtammet golden går til topps på utstilling😊 I tillegg fikk hun 1. Premie på bevegelig blodsporprøve i går. Vi gratulerer Vigdis så mye.

GullGoldens Frida "Dina" har også vært på utstilling. Hun fikk "Very Good" og en fin kritikk. Gratulerer til Liv-Randi.

Flokken her hjemme har startet rally i dag. Gull Goldens Drøm får en 1.premie i klasse 2, og blir nr 4 i klassen. Goldie debuterer i klasse tre med en disk, og Lexie orker ikke helt i varmen. Nye muligheter i morgen😊

på dagens bilde: Goldie hilser på barnebarna sine❤️

 

2. jun, 2020

Det har vært arrangert en online working test i vår. Vi har hatt flere GullGolden hunder på startlistene. Også noen somikke har vært med på apport oppgaver tidligere. 

Jeg er så stolt av dere som har trent og stilt opp! 

Kennelen vant også for flest påmeldte fra samme oppdretter. Veldig gøy.

Vigdis og Zaga ( GullGoldens Diva) har startet offisiell WT x 2 fikk godkjent resultat begge dager og ble nr 1 og nr 2 i klassen. De har også startet lydighet klasse1 to ganger med 1 premie og vinner av klassen begge dager. Sist lørdag ble detogså start i Agility med klassevinner og 2 premie.

Liv-Randi og Dina ( GullGoldens Frida) har også gått wt x 2 med bestått begge dager.

Janicke har debutert med labradoren Ekko i åpenklasse jakt, og har fått to førstepremier og er kvalifisert til elite.

Drøm har kuttet seg nokså kraftig i poten, og er sykemeldte noen uker framover. Kjedelig. Det ser greit ut, men kommer til å ta tid.

Alma vokser og vokser, og det ser ut som vi får et fint kull på henne. Krysser fingre for at alt går bra🤞Termin 14 Juni. 

Drøm og Goldie har fått nye senger. Kjøpte to barnesenger brukt på Finn.no. Fjernet den ene siden. Både jeg og hundene er super fornøyde. Billig og bra😊

13. mai, 2020

Mai

Vi er midt i Mai allerede. Heldigvis har regjeringen løsnet litt opp, og vi kan igjen trene i grupper og avholde prøver. Akkurat nå avholder raseråd Golden online working test. Det legges ut oppgave på en egen fb side, vi filmer oppgaven, legger ut, og får poeng. kjempe gøy atflere GullGolden hunder deltar, og gjør det så bra! Håper å se flere av dere på WT framover😊

Vi har såvidt begynt med kenneltreninger. Håper det kan passe for flere framover. Annenhver Mandag fra kl 18 hjemme hos Anne Kathrine. Det blir lagt ut informasjon på fb siden vår hver gang.

Det er spennende tider hos oss, Alma går rundt som en dronning. Vi vet ikke 100% sikkert om hun venter valper enda, men det ser lovende ut. Jeanette med familie får fôrvalpen fra dette kullet. De har bror til Alma, Alex fra før. 

Siste valpen fra G kulletreiste til Tyskland for snart 14 dager siden. Hun er savnet her hjemme. Vi ønsker Mari lykke til i Tyskland hos Veronika.

På bildet idag,Veronika og Goldmarie