5. sep, 2021

August bare fløy forbi! Det har blitt hele tre starter på jaktprøver for Drøms del, Lexie har pusset støv av Rally formen. Det har gått litt i ett, med kulltreff for valpene og Kenneltreff i går❤️
Vi har også valpekurs her hjemme med innleid instruktør. 
Valpene våre har også såvidt startet apport treningen. 
Høsten er fylt opp med aktiviteter.  Det blir både Familiedag og klubbmesterskap. Både i Sandefjord hundeklubb og Retrieverklubben avdeling Vestfold. 

GullGolden har fått sin første CHAMPION På blodspor. Vi gratulerer  Vigdis og Zaga (GG Diva) Zaga har flere Cert og neste tittel er nok rett rundt hjørnet. 

13. jul, 2021

Alle vårens valper har reist til nye hjem. Det er utrolig stille på gården! 
Jeg beholdt jo Jess etter Nala og Theo, så helt rolig er det ikke.

Jess har blitt 13 uker, hun var på helse sjekk og vaksine sist mandag. Så ble hun syk. Første to dagene hadde hun vondt i munnen, og jeg trodde hun var stukket av en veps. Fredag morgen våknet vi til en valp som valp som var alvorlig syk. Det ble en tur direkte til Evidensia Dyrehospital i Oslo. Der ble det konstatert væske bak høyre øye, og en betennelse situasjon i kroppen. Nå går hun på bredspektret antibiotika og smertelindring. Hun oppfører seg helt som normalt, og vi krysser fingre for at dette går bra. 
Goldie har fjernet en kul i brystet. Den er sendt til analyse, og jeg regner med vi får prøvesvar i løpet av uken. 

Drøm har deltatt på Working test i regi raseråd Golden. Det gikk veldig så bra. Han ble nr to i klassen med 86 poeng. 
Nå blir det noen dager ferie og fri, før vi starter målrettet trening med hele flokken.

valpetreff er satt til Søndag 30/7 Invitasjon i FB gruppene til de aktuelle kullene.

5. jun, 2021

Det har gått i ett hele Mai måned. Lufting og fôring av valper. Gøy og slitsomt på en gang. 
Nå denne helgen reiste J-Kullet. Det er tomt og litt rart. Fineste flokken altså. Stille, aktive, kjærlige og morsomme. Jeg ønsker alle fine valpekjøpere masse masse lykke til, også håper jeg å se mange av dere i August. Da planlegger vi valpetreff❤️ Her hjemme beholder vi GullGoldens Jess. Det blir spennende med ny valp. Goldie er ikke så begeistret, hun tenker nok at det er en skikkelig dårlig ide😂 Vi beholder også eierskapet på Jippi. Hun vil bo i Oslo til daglig. 

Drøm og jeg tok turen over til Østfold og Dillingøy for å starte jaktprøve. Det er lenge siden sist start, og konkurransenervene var i høy grad tilstedet🙈

Drøm gjorde ikke mye feil, og ble belønnet med 1. premie i åpen klasse. 🏆

1. mai, 2021

Den fineste måneden i året! Jeg elsker våren, når alt begynner å spire og gro. Fuglesang og den første blåveisen❤️
I år har vi også fått valper. Det er super stas. Alle vokser og ser ut som tykke gode marsipangriser. Det er ro i valpebingen, det betyr at valpene får det de trenger. Nala og Alma er super flinke. J-kullet, Nala/Theo har begynt med "fast føde" De spiser godt, og griser noe helt skrekkelig😂

Vi mistet Vilma nå i slutten av April. Hun ble veldig syk, skrekkelig dårlige blodprøver og andre prøver. Det er usikkert hva hun ble så syk av, prøvene viste ikke klare svar. En av mulighetene er tørket kylling fra Asia. Dette selges i faghandel og i dagligvarehandel. En oppfordring til dere alle sammen må være å sjekke opprinnelse landet til produktet dere vil gi hunden deres. For dere som vil lese mer om dette, søk opp Fanconi Syndrome. 

Drøm skulle startet jaktprøve i dag, men den er også avlyst. Kjedelig, men forståelig. Vi må ta smittevern på alvor❤️

På bildet i dag, Nala/Theo valper. Tre uker gamle

11. apr, 2021

Kullet til Nala og Theo kom Fredag kveld. Førstemann kom ca kl 20, så fulgte det på med hannhunder, som perler pp en snor. Hele seks stykker før det kom ei tispe. 
Nala har ikke vært spesielt diger, så jeg forventet ikke et stort kull, men det fikk vi! Hele 7 hannhunder og fire tisper! selve fødslen tok litt over to timer. 
alt er bra med Nala og alle valpene. Hun er så flink med dem. Alle får nok mat og legger godt på seg. Jeg tar kontakt med valpekjøpere i løpet av de første fjorten dagene.